dietologie.cz | | | xml/rss | | | Text verze | | | Grafická verze | | | Tisk |
/ Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové pečivo / Bezlepková toskánská focaccia |
Bezlepková toskánská focaccia Nove Alpi (ITA) 40-A...
foto: redakce@dietologie.cz
Aglutèn je řada vysocekvalitních bezlepkových výrobků vyrobených ze surovin, které jsou kontrolovány. Standardní limit lepku produktů Aglutèn je 10mg lepku/kg což je nižší hodnota než jemaximálně povolená Evropskou unií (20 mg lepku/kg).
Všechny výrobky řadyAglutèn jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví.
Voda, kukuřičný škrob, rýžová mouka, extra panenský olivový olej 5 %, cukr, droždí, zahušťovadla: mouka z guarových semen - hydroxypropyl methylcelulóza, jodidovaná sůl, lupinová mouka, vláknina psyllium, regulátor kyselosti: kyselina vinná, aroma.
OBSAHUJE: | Vyrobeno v závodě, který zpracovává mléko a lupinu. |
MIN. TRVANLIVOST: | 6 měsíců |
HMOTNOST: | 100 g |
POČET KUSŮ V BALENÍ: | 2ks |
NUTRIČNÍ HODNOTY VE 100 GRAMECH VÝROBKU | |
ENERGETICKÁ HODNOTA: | 1126 kJ / 269 kcal |
BÍLKOVINY (Nx6,25): | 3 g |
SACHARIDY: | 46 g |
Z toho škroby | 43 g |
Z toho cukry | 3 g |
Z toho polyoly | 0 g |
TUKY (neztužené rostlinné): | 7 g |
Z toho nasycené | 1 g |
VLÁKNINY: | 5 g |
SODÍK: | 0,64 g |
V balení 100g (2x50g).
Výrobce: Země: Itálie
Kód zboží: 40-AGL43 |
|
revidováno dne 12.11.2013