dietologie.cz | | | xml/rss | | | Text verze | | | Grafická verze | | | Tisk |
Bezlepkové bezvaječné těstoviny - Maccheroncini No...
foto: redakce@dietologie.cz
Aglutèn je řada vysocekvalitních bezlepkových výrobků vyrobených ze surovin, které jsou kontrolovány. Standardní limit lepku produktů Aglutèn je 10mg lepku/kg což je nižší hodnota než jemaximálně povolená Evropskou unií (20 mg lepku/kg).
Všechny výrobky řadyAglutèn jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví.
Kukuřičná mouka 59 %, rýžová mouka 40 %, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin.
Vyrobeno v závodě, který zpracovává sóju a lupinu.
Způsob přípravy: Vařit těstoviny Agluten ve vařící osolené vodě s přídavkem lžíce olivového oleje.
Doba přípravy: 9/10 minut.
OBSAHUJE: | Kukuřičná mouka, rýžová mouka. |
MIN. TRVANLIVOST: | 24 měsíců |
HMOTNOST: | 500 g |
NUTRIČNÍ HODNOTY VE 100 GRAMECH VÝROBKU | |
ENERGETICKÁ HODNOTA: | 1503 KJ / 352 Kcal |
BÍLKOVINY (Nx6,25): | 7 g |
SACHARIDY: | 78,4 g |
Z toho škroby | 77,9 g |
Z toho cukry | 0,5 g |
Z toho polyoly | 0 g |
TUKY (neztužené rostlinné): | 1,5 g |
Z toho nasycené | 0 g |
VLÁKNINY: | 1 g |
SODÍK: | 0,03 g |
V balení 500 g.
Výrobce: Země: Itálie
Kód zboží: AGL543 |
|
revidováno dne 1.12.2013