dietologie.cz | | | xml/rss | | | Text verze | | | Grafická verze | | | Tisk |
Bezlepkové vaječné těstoviny - Lasagne Nove Alpi (...
foto: redakce@dietologie.cz
Aglutèn je řada vysocekvalitních bezlepkových výrobků vyrobených ze surovin, které jsou kontrolovány. Standardní limit lepku produktů Aglutèn je 10mg lepku/kg což je nižší hodnota než jemaximálně povolená Evropskou unií (20 mg lepku/kg).
Všechny výrobky řadyAglutèn jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví.
Kukuřičný škrob, celé vejce (23,5 %), bramborový škrob, odstředěné mléko v prášku, rýžová bílkovina, laktalbumin, zahušťovadla: E412-E464, dextróza.
Doba přípravy: 8/10 minut.
Způsob přípravy: Vařit těstoviny Agluten ve vařící osolené vodě s přídavkem lžíce olivového oleje.
OBSAHUJE: | Mléko a vejce. Vyrobeno v závodě, který zpracovává sezamová semínka, sóju, ořechy. |
MIN. TRVANLIVOST: | 24 měsíců |
HMOTNOST: | 250 g |
NUTRIČNÍ HODNOTY VE 100 GRAMECH VÝROBKU | |
ENERGETICKÁ HODNOTA: | 1547 KJ / 370 Kcal |
BÍLKOVINY (Nx6,25): | 9,5 g |
SACHARIDY: | 75 g |
Z toho škroby | 73 g |
Z toho cukry | 2 g |
Z toho polyoly | 0 g |
TUKY (neztužené rostlinné): | 3,3 g |
Z toho nasycené | 1 g |
VLÁKNINY: | 1 g |
SODÍK: | 0,07 g |
V balení 250 g.
Výrobce: Země: Itálie
Kód zboží: 40-AGL28 |
|
revidováno dne 12.11.2013