dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
Dietní výživa / Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové sladkosti / Bezlepkové dezerty / Bezlepková buchtička s nugátovou náplní

Bezlepková buchtička s nugátovou náplní

Nadýchaný dezert plný nugátové chuti. V balení 45g.

Bezlepková buchtička s nugátovou náplní Nove Alpi ...

Bezlepková buchtička s nugátovou náplní Nove Alpi ...
foto: redakce@dietologie.cz

agluten

Aglutèn je řada vysocekvalitních bezlepkových výrobků vyrobených ze surovin, které jsou kontrolovány. Standardní limit lepku produktů Aglutèn je 10mg lepku/kg což je nižší hodnota než jemaximálně povolená Evropskou unií (20 mg lepku/kg).

Všechny výrobky řadyAglutèn jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví.

Složení:

Celé vejce, cukr, neztužený rostlinný margarín (rafinovaný palmový olej, voda), rýžový škrob, nugátový krém 10 % voda, sacharóza, glukózový- a fruktózový sirup, lískooříšková pasta 9,6 %, rafinované rostlinné tuky, sušené odstředěné mléko, alkohol, dextróza, kakao, želírující látka: pektin, konzervant: sorban draselný, aroma), pasterizované plnotučné mléko, tapiokový škrob, stabilizátor: sorbitol, kukuřičný škrob, sušené odstředěné mléko, kousky čokolády (kakao 44 % min.) 2 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, vanilin), emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselin, mouka ze semen svatojánského chleba, zahušťovadlo: mouka z guarových semen, kypřicí látky: uhličitan amonný, uhličitan sodný, pyrofosfát sodný, jodidovaná sůl, aroma.

OBSAHUJE:

Mléko, vejce, ořechy, sóju.

MIN. TRVANLIVOST:

9 měsíců

HMOTNOST:

45 g

POČET KUSŮ V BALENÍ:

1 ks

NUTRIČNÍ HODNOTY VE 100 GRAMECH VÝROBKU

ENERGETICKÁ HODNOTA:

1717 kJ / 410 kcal

BÍLKOVINY (Nx6,25):

5,5 g

SACHARIDY:

50 g

Z toho škroby

24,5 g

Z toho cukry

23,5 g

Z toho polyoly

2 g

TUKY (neztužené  rostlinné):

21 g

Z toho nasycené

10 g

VLÁKNINY:

2 g

SODÍK:

0,20 g

Výrobce: nove alpi Země: Itálie


39

Kód zboží: AGL021

Množství:
Přidej do košíku

 

revidováno dne 12.11.2013