dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
Dietní výživa / Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové sladkosti / Bezlepkové muffiny / Bezlepkové muffiny s citrusovou náplní DIA

Bezlepkové muffiny s citrusovou náplní DIA

Nadýchané muffiny s citrusovou náplní bez přidaného cukru s náhradními sladidly s obsahem vlákniny 3,5 %.

Bezlepkové muffiny s citrusovou náplní DIA Nove Al...

Bezlepkové muffiny s citrusovou náplní DIA Nove Al...
foto: redakce@dietologie.cz

gliko

Proč Glikò? Více než 25% lidí alergických na lepek má nadváhu, více než 5% lidí alergických na lepek trpí hyperglykémií a více než 40% lidí alergických na lepek má dietu s nedostatkem vlákniny. Glikò je dieteticky správná odpověď:

Všechny výrobky řady Glikò jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví.


Složení:

Celé vejce, sladidla: maltitol – acesulfam draselný, citronový polotovar 17 % (maltitolový sirup, citronová šťáva 15 %, jablečné pyré, stabilizátor: sorbitol, želírující látka: pektin, konzervant: sorban draselný, aroma), neztužený rostlinný margarín (rafinovaný palmový olej, voda), kukuřičný škrob, rýžový škrob, pomerančová šťáva, rýžová mouka, stabilizátor: sorbitol, tapiokový škrob, mandlová mouka, emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselin, mouka ze semen svatojánského chleba, zahušťovadlo: mouka z guarových semen, řepná vláknina, kypřicí látky: uhličitan amonný-uhličitan sodný-pyrofosfát sodný, aroma, jodidovaná sůl.

OBSAHUJE:

Vejce, mléko. Vyrobeno v závodě, který zpracovává ořechy, sezamová semínka, lupinu.

MIN. TRVANLIVOST:

9 měsíců

HMOTNOST:

160 g

POČET KUSŮ V BALENÍ:

4 jednotlivě balené (4 x 40 g)

NUTRIČNÍ HODNOTY VE 100 GRAMECH VÝROBKU

ENERGETICKÁ HODNOTA:

1466 KJ / 350 Kcal

BÍLKOVINY (Nx6,25):

4 g

SACHARIDY:

51 g

Z toho škroby

15 g

Z toho cukry

2 g

Z toho polyoly

34 g

TUKY (neztužené  rostlinné):

17,5 g

Z toho nasycené

8 g

VLÁKNINY:

3,5 g

SODÍK:

0,21 g

V balení 160g ( 4 x 40 g ).

DIA


69

Kód zboží: 22-GLI02

Množství:
Přidej do košíku

 

revidováno dne 12.11.2013