dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk


/ Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové mouky a směsi / Bezlepkové mouky / Bezlepková kaštanová mouka

Bezlepková kaštanová mouka

Plody kaštanovníku setého jsou bohaté na vitamin C. Některé zdroje dokonce uvádějí, že ve 100g čerstvých jedlých kaštanů najdeme přibližně stejně tolik vitaminů jako ve 100g citrónů.

Bezlepková kaštanová mouka Adveni (CZ) advmoukkas
foto: redakce@dietologie.cz
Adveni Medical, spol. s r. o. se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. a také z kaštanu, který je další přínosnou alernativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví.


V suchu a chladu.
V teplém letním období i v ledničce při teplotě
TUKY:VLÁKNINA:MINERÁLNÍ LÁTKY / VITAMINY VE 100 GRAMECH VÝROBKU
Plody kaštanovníku setého jsou bohaté na . Některé zdroje dokonce uvádějí, že ve 100g čerstvých jedlých kaštanů najdeme přibližně stejně tolik vitaminů jako ve 100g citrónů. Dále obsahují , která je důležitá pro ženy, které chtějí otěhotnět, pro ženy těhotné a kojící. Z minerálních látek je pak jedlý kaštan bohatý na , a především , který pomáhá v boji . Jedlé kaštany mají jen málo jednoduchých cukrů. Většinu tvoří cukry složené, tzv. polysacharidy (zejména škroby), které jsou vstřebávány postupně a nevedou k výkyvům hladiny krevního cukru. Z tohoto důvodu je konzumace jedlých kaštanů vhodná pro diabetiky a pro všechny, kdo usilují o snížení nadváhy. Tzv. pomalé cukry pomáhají předcházet návalům vlčího hladu a usnadňují tak dodržování redukčního režimu. Z výživového hlediska je obzvlášť důležitý obsah kyseliny linolové ze skupiny a kyseliny alfa-linoleové ze skupiny . Ty jsou mimo jiné zodpovědné za optimální fungování nervového systému, mozku, kardiovaskulárního systému, za produkci hormonů a . Kaštanová mouka je přirozeně bezlepková a je tedy vhodná i pro celiaky a osoby dodržující bezlepkovou dietu.
V balení.Výrobce: Země: ČR

76
Kód zboží: advmoukkasDostupnost:Množství:
revidováno dne 12.11.2013
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: