dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk


/ Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové mouky a směsi / Bezlepkové mouky / Bezlepková mouka chia

Bezlepková mouka chia

Naše CHIA mouka je vyrobená z výlisků semínek CHIA (Salvia hispanica). Ty mají významné nutriční benefity.

Bezlepková mouka chia Adveni (CZ) advmoukchia
foto: redakce@dietologie.cz
Adveni Medical, spol. s r. o. se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. a také z kaštanu, který je další přínosnou alernativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví.

Naše CHIA mouka je vyrobená z výlisků semínek CHIA (). Ty mají významné nutriční benefity. než v mléce plus obsah boronu, což je stopový prvek podporující transport vápníku do kostí. než v banánech. než ve špenátu. také . Velmi bohatý zdroj vitaminů skupiny B. Jedna lžíce semínek obsahuje 2 % riboflavinu, 13 % niacinu a 29 % thiaminu. Obsahuje také významné antioxidanty vitaminy C, E a skořicové kyseliny. 9× více Omega 3 nenasycených mastných kyselin než soja. O 80 % více než ve lněném semínku! Pozoruhodný zdroj vlákniny – až 32 % a nízký glykemický index. .Chia semínka a mouka z nich .

Snídaňové CHIA krekry

1,5 hrnku mandlové mouky
1 vejce
¼ lžičky soli
½ lžičky oleje
2 lžíce skořice
1,5 lžíce chia semínek
Ze surovin vypracujeme tuhé těsto. Těsto vyválíme na tloušťku asi 3 mm. Z vyváleného těsta vyřezáváme nebo vykrajujeme krekry požadovaného tvaru. Pečeme 15 minut při teplotě 170 °C.

V balení.Výrobce: Země: ČR

71
Kód zboží: advmoukchiaDostupnost:Množství:
revidováno dne 12.11.2013
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: