Bezlepková mouka z hroznových jadérek
Hroznová jadérka jsou jedním z nejbohatších přírodních zdrojů tzv. flavonoidů, jinak nazývaných též vitamin P.
Bezlepková mouka z hroznových jadérek Adveni (CZ) ...
foto: redakce@dietologie.cz
Adveni Medical, spol. s r. o. se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. a také z kaštanu, který je další přínosnou alernativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví.
Mouka se získává z pokrutin hroznových jadérek částečně zbavených oleje. Hroznová jadérka jsou jedním z nejbohatších přírodních zdrojů tzv. flavonoidů, jinak nazývaných též vitamin P. Flavonoidy jsou známé pro své (tj. ) a jsou jim tak přičítány protinádorové vlastnosti. Dále se zdůrazňuje jejich , , čímž mohou velmi příznivě ovlivňovat srdečně-cévní onemocnění. Flavonoidy také významně přispívají k redukci zánětlivých stavů a uvádí se jejich kladné působení při projevech alergie. Současná věda zkoumá jejich vliv na různá neurologická onemocnění. Mouka z hroznových jadérek .
Vitamínová bomba s hroznovou moukou
1 lžíce hroznové mouky
1 jablko
1 banán
1 lžíci medu
hrst dýňových nebo slunečnicových semínek
Jablko a banán pokrájíme na kousky a promícháme. Přidáme med, dýňová semínka a hroznovou mouku. Vše spolu promícháme.
V balení.Výrobce: Země: ČR
57
Kód zboží: advmoukhroDostupnost:Množství:
revidováno dne 12.11.2013