Adveni Medical, spol. s r. o. se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. a také z kaštanu, který je další přínosnou alernativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví.
kukuřičný škrob, BIO amarantová mouka (15 %), bramborový škrob, tapiokový modifikovaný škrob, sušená cibule, dextróza, sušené kousky rajčat, přírodní zahušťovadlo guarová guma, sůl, slunečnicový lecitin (emulgátor), sušená bazalka, kyselina citrónová (regulátor kyselosti) je zdrojem vysoce kvalitních . Neobsahuje lepek, proto je vhodný i pro celiaky. Je výjimečný díky skvalenu, látce s , která . Přidáním šťavnatých rajčátek a mladé cibulky získal náš chléb příjemně nasládlou chuť zvýrazněnou svěží bazalkou. Vyvážená kombinace těchto tří ingrediencí na amarantovém základu činí z Taliána .
Co je potřeba
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijte cca 350 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Nakonec do důlku uprostřed směsi přidejte droždí. (Pořadí kroků zachovejte, i když výrobce vaší pekárny doporučuje jiný postup.) Pečte na bezlepkový program případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. Cca 350 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35–40 ºC po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník na plech nebo ještě lépe do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.V balení.Výrobce: Země: ČR