dietologie.cz | | | xml/rss | | | Text verze | | | Grafická verze | | | Tisk |
/ Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové mouky a směsi / Bezlepkové směsi / Kolekce bezlepkových směsí pro přípravu chleba |
Kolekce bezlepkových směsí pro přípravu chleba Adv...
foto: redakce@dietologie.cz
Adveni Medical, spol. s r. o. se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alernativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví.
Bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.
viz jednotlivý druh směsi
BEZ: | lepku, mléka, vajec, sezamu, arašídů, sójové mouky, sojóvého lecitinu, lupinové mouky, barviv, aromat a konzervačních látek |
HMOTNOST: | 4000 g (8x500g) |
NUTRIČNÍ HODNOTY VE 100 GRAMECH VÝROBKU | |
ENERGETICKÁ HODNOTA: | viz jednotlivý druh směsi |
BÍLKOVINY (Nx6,25): | viz jednotlivý druh směsi |
SACHARIDY: | viz jednotlivý druh směsi |
TUKY (neztužené rostlinné): | viz jednotlivý druh směsi |
OBSAH | viz jednotlivý druh směsi |
Kolekce bezlepkových chlebových směsí obsahuje:
1ks
1ks
1ks
1ks
1ks
1ks
1ks
1ks
Cenově výhodnější !
Návod k přípravě v domácí pekárně
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijte cca 350 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Nakonec do důlku uprostřed směsi přidejte droždí. (Pořadí kroků zachovejte, i když výrobce vaší pekárny doporučuje jiný postup.) Pečte na bezlepkový program případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.
Návod k přípravě v klasické troubě
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. Cca 350 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35–40 ºC po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník na plech nebo ještě lépe do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.
V balení 8x500g.
Výrobce: Země: ČR
Kód zboží: advall |
|
revidováno dne 1.12.2013