transparent


Dietní výživa / Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové mouky a směsi / Bezlepkové směsi / Kolekce bezlepkových směsí pro přípravu chleba

Kolekce bezlepkových směsí pro přípravu chleba

Kolekce bezlepkových směsí pro přípravu 8 druhů chleba.

Kolekce bezlepkových směsí pro přípravu chleba Adv...

Kolekce bezlepkových směsí pro přípravu chleba Adv...
foto: redakce@dietologie.cz

adveni medical

Adveni Medical, spol. s r. o. se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alernativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví.


Bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.

Složení:

viz jednotlivý druh směsi

BEZ:

lepku, mléka, vajec, sezamu, arašídů, sójové mouky, sojóvého lecitinu, lupinové mouky, barviv, aromat a konzervačních látek

HMOTNOST:

4000 g (8x500g)

NUTRIČNÍ HODNOTY VE 100 GRAMECH VÝROBKU

ENERGETICKÁ HODNOTA:

viz jednotlivý druh směsi

BÍLKOVINY (Nx6,25):

viz jednotlivý druh směsi

SACHARIDY:

viz jednotlivý druh směsi

TUKY (neztužené  rostlinné):

viz jednotlivý druh směsi

OBSAH

viz jednotlivý druh směsi

Kolekce bezlepkových chlebových směsí obsahuje:

1ks 
1ks 
1ks
1ks
1ks
1ks
1ks
1ks

Cenově výhodnější !

Návod k přípravě v domácí pekárně
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijte cca 350 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Nakonec do důlku uprostřed směsi přidejte droždí. (Pořadí kroků zachovejte, i když výrobce vaší pekárny doporučuje jiný postup.) Pečte na bezlepkový program případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.


Návod k přípravě v klasické troubě
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. Cca 350 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35–40 ºC po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník na plech nebo ještě lépe do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.

V balení 8x500g.

Výrobce: adveni medical Země: ČR


475

Kód zboží: advall

Množství:
Přidej do košíku

 

revidováno dne 1.12.2013

Zařazení článku:
Dietní výživa / Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové mouky a směsi / Bezlepkové směsi / Kolekce bezlepkových směsí pro přípravu chleba
Předchozí / další články ve stejné kategorii:
předchozíBezlepkový konopný chléb BE HAPPY Bezlepkové směsiBezlepkové směsi
Reklama

Mohlo by Vás zajímat:

Bezlepková dieta (dieta)
Celiakie dieta (popis nemoci a diety)

Bezlepková dieta – recepty (hledání v receptech)

Celiakie, zánět žlučových cest (poradna)
Dieta bezlepková a ledvinová nedostatečnost (poradna)
Celiakie příznaky (poradna)
Celiakie a bezlepková dieta (poradna)
Bezlepková dieta diagnóza, celiakie (poradna)
Bezlepková dieta a intolerance laktózy (poradna)
Bezlepková pauza, jak dlouho držet bezlepkovou dietu (poradna)

Kukuřičné palačinky s meruňkovou marmeládou (recept)
Jahelník (recept)
Bezlepková bublanina (recept)
Bezlepková bábovka (recept)
Rýžový moučník (recept)

Rýže (potravina)

Diety / Seznam a popis diet .. čísla diet Výživa / Směry ve výživě, zdravá výživa... Teorie / Bílkoviny, tuky, sacharidy... Dietologická poradna / Nutriční poradna Dietní recepty / Dietní i nedietní recepty s kJ Dieta jídelníček na míru / Jídelníčky na dietu ~ Bezlepkové potraviny / BLP výrobky Výživový poradce Praha / nutriční poradna
  Prohledat náš web:         

©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk

Neaktivni
Chat s nutriční terapeutkou (výživovým poradcem)
Přezdívka:
Dotaz: