dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Hlavní jídla jídelníček / Dietní grilovaný holandský pstruh-stříbrnice

Recept: Dietní grilovaný holandský pstruh-stříbrnice

21.4.2012

Dietní grilovaný holandský pstruh-stříbrnice

Dietní grilovaný holandský pstruh-stříbrnice – ilustrační foto
foto: Petr

Ingredience: 200 g stříbrnice-holandský pstruh, 10 g olej olivový, sůl, čerstvé bylinky-tymián, oregano, saturejka

Postup: Pstruha omyjeme, osolíme, přidáme omyté bylinky, potřeme olivovým olejem a dáme na rozpálený gril.

Počet porcí: 1

Doba přímé přípravy: 20 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 1423,9 kJ
Autor(ka) receptu: Petr

revidováno dne 21.4.2012