dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Hlavní jídla jídelníček / Dušená filé treska s bramborem

Recept: Dušená filé treska s bramborem

1.3.2009

Dušená filé treska s bramborem

Dušená filé treska s bramborem – ilustrační foto
foto: Ivana

Ingredience: 1 kg filé z mražené tmavé tresky, sůl, 40 g mouka hladká, 40 g olivový olej, 1 kg brambory

Postup: Tresku omyjeme, osolíme z obou stran, obalíme v hladké mouce a klademe na pekáček s trochou vody. Dáme do rozehřáté trouby a pečeme 20 minut. Potom pokapeme olivovým olejem a ještě chvíli necháme dopéct. Podáváme s uvařenými brambory.

Počet porcí: 4

Doba přímé přípravy: 30 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 2076,1 kJ
Autor(ka) receptu: Ivana

revidováno dne 1.3.2009