dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Fazole po mexicku
6.12.2009
Ingredience: 300 g fazolí, 80 g slaniny, 400 g rajčatového protlaku, 100g cibule, paprička chilli, pepř, špetka cukru, sůl. 250 g celozrnné pečivoPostup: Fazole, které jsme předem namočili, uvaříme doměkka, scedíme. Mezitím rozmixujeme rajčatový protlak s očištěnou, na jemné kostičky nakrájenou cibulí, papričkou chilli, pepřem solí, cukrem. Slaninu nakrájíme na tenké kostičky a vyškvaříme, přidáme uvařené fazole, opečeme, zalijeme rajčatovou směsí a krátce podusíme. Podáváme s pečivem.Počet porcí: 4Doba přímé přípravy: 30 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Evženarevidováno dne 6.12.2009