Recept: Fazolky na smetaně vejce vařené brambory
28.3.2010
Fazolky na smetaně, vejce vařené, brambory – ilustrační foto
foto: Jakub
Ingredience: 200 g fazolky sterilované, 100 ml smetana, 30 g mouka hladká, 100 ml mléko polotučné, 100 g vejce, 400 g brambory, sůlPostup: Fazolky dáme vařit do vody (můžeme nechat trochu nálevu). V hrnku si rozmícháme mléko, smetanu a nasucho opraženou mouku a vlijeme k fazolkám, vaříme ještě 20 minut. Ochutíme solí a dušené fazolky podáváme s vejcem vařeným natvrdo a vařenými bramboryPočet porcí: 2Doba přímé přípravy: 30 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Jakubrevidováno dne 28.3.2010