Recept: Guláš z hlívy ústřičné
25.4.2010
Guláš z hlívy ústřičné – ilustrační foto
foto: Hana
Ingredience: 30 g olej olivový, 80 g cibule, 160 g hlíva ústřičná, 15 g mouka hladká, 7 g paprika sladká, koření gulášové, sůl.Postup: Cibuli nakrájíme najemno, vložíme ji na rozpálený olivový olej a podusíme dozlatova. Přidáme nakrájenou hlívu ústřičnou a necháme dusit ve vlaství šťávě. Jakmile se šťáva vydusí, přidáme sladkou papriku, sůl, zalijeme vodou a vaříme. Ve vodě rozmícháme mouku, vlijeme do guláše, přidáme gulášové koření a ještě chvíli povaříme.Počet porcí: 3Doba přímé přípravy: 30 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Hanarevidováno dne 25.4.2010