Recept: Jatra na cibulce, rýže
20.11.2008
Jatra na cibulce, rýže – ilustrační foto
foto: redakce@dietologie.cz
Ingredience: 480 g kuřecí játra, 50 g slunečnicový olej, 100 g cibule, sůl, pepř, rýžePostup: Kuřecí játra omyjeme, nakrájíme na nudličky. Na rozpáleném oleji zpěníme cibulku dozlatova, přidáme omytá játra, opečeme ze všech stran, podlijeme vodou, přidáme sůl, pepř a dusíme doměkka. Na rozpáleném oleji podusíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme propláchnutou rýži, za stálého míchání rýži opečeme, osolíme a zalijeme teplou vodou, dusíme doměkka.Počet porcí: 4Doba přímé přípravy: 40 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Redakce dietologie.czrevidováno dne 20.11.2008