dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Králík v zelenině
11.4.2005
Ingredience: 280 g králík, 40 g mrkev, 10 g celer, 60 g petržel, 20 g hrášek, 20 g olej, sůlPostup: Omyté králičí maso nakrájíme na kousky, opečeme nasucho, osolíme, podlijeme teplou vodou a dusíme v malém množství vody. Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kostičky a přidáme k dusícímu se masu. Nakonec přidáme hrášek (je-li sterilovaný musíme jej propláchnout. Pokrm podusíme a nakonec přidáme olej do hotového jídla.Počet porcí: 4Doba přímé přípravy: 1 hod.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Redakce dietologie.czrevidováno dne 18.11.2008