Recept: Krůtí guláš
2.1.2010
Krůtí guláš – ilustrační foto
foto: Veronika
Ingredience: 40 g olej olivový, 100 g cibule, 400 g krůtí prsa, paprika mletá, sůl, masox, 50 g hrášek sterilovaný, 40 g bramborový škrobPostup: Cibuli omyjeme, nakrájíme a osmahneme na oleji, přidáme omyté a nakrájené krůtí maso na větší kostky, opečeme ze všech stran a počkáme až maso pustí šťávu. Zasypeme mletou paprikou a bramborovým škrobem, zalijeme vodou, osolíme, přidáme masox a dusíme doměkka (nejlépe v tlakovém hrnci). Po udušení přidáme hrášek a ještě chvíli povaříme. Podáváme s pečivem.Počet porcí: 4Doba přímé přípravy: 45 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Veronikarevidováno dne 2.1.2010