dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Marinované roštěnky na šalvěji
16.1.2010
Ingredience: 2 plátky (200 g) hovězích roštěnek, 20 ml oleje, 10 ml jablečného octa, sůl, šalvěj, 4 stroužky česnekuPostup: Z oleje, octa, soli, šalvěje , utřeného česneku připravíme marinádu. Roštěnky naklepeme, dáme do marinády a necháme přes noc marinovat. Potom roštěnky vyndáme z marinády, opečeme na sucho po obou stranách, přidáme marinádu, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Podáváme s brambory a zeleninovým obložením (rajče, paprika, okurka) nebo s dušenou zeleninou.Počet porcí: 2Doba přímé přípravy: 45 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Evženarevidováno dne 16.1.2010