Recept: Mořský vlk v rajčatové omáčce
15.2.2009
Mořský vlk v rajčatové omáčce – ilustrační foto
foto: kamter
Ingredience: 4 ks ryba mořský vlk, rajčatová omáčka/kečup sladký, jemně nakrájené olivy, rozmarýn, kápie sladká, trochu mouky a bylinkové máslo/ 4 ks kreveta, olivový olej.Postup: Pánev se pokryje olivovým olejem, položí se krevety a zakryjí se rybami, vše se polije připravenou omáčkou. Ryby se snadno otáčejí, mořský vlk dobře drží tvar a nerozpadá se. Po otočení ryb se vždy polijí omáčkou z pánve a přidá se trochu oleje.Počet porcí: 4Doba přímé přípravy: 20 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: kamterrevidováno dne 15.2.2009