dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Mrkev po indicku
6.12.2009
Ingredience: 200 g těstovin, sůl, 50 g mrkve, 20 g oleje, sůl, kurkuma, paprika, tymián, 50 ml polotučného mléka, 100 g eidamu, zelená petrželkaPostup: Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu, mrkev očistíme a nakrájíme podélně na tenčí nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme koření, mrkev, mírně podlijeme vodou a asi 5 minut dusíme. Přidáme mléko a scezené těstoviny. Promícháme na talíři, posypeme strouhaným eidamem a usekanou petrželkou.Počet porcí: 2Doba přímé přípravy: 15 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Evženarevidováno dne 6.12.2009