dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Hlavní jídla jídelníček / Pečené filety z amura

Recept: Pečené filety z amura

11.12.2011

Pečené filety z amura

Pečené filety z amura – ilustrační foto
foto: Peňák

Ingredience: 300 g filety z amura, 2 g koření na ryby, sůl, kmín, 20 g máslo, 10 g slunečnicový olej, 500 g brambory

Postup: Filety nasolíme a okořeníme, na pánvi rozpustíme máslo v oleji (aby se nepřepalovalo), filety z amura smažíme cca 15–20 minut podle tlouštky masa. Pečené filety z amura podáváme s brambory vařené s kmínem.

Počet porcí: 2

Doba přímé přípravy: 25 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 2142,6 kJ
Autor(ka) receptu: Peňák

revidováno dne 11.12.2011