Recept: Pečené králičí stehno, bramborová kaše
20.11.2008
Pečené králičí stehno, bramborová kaše – ilustrační foto
foto: redakce@dietologie.cz
Ingredience: 500 g králičí stehno, 100 g slaniny, sůl, voda, 500 g brambory, 100 g mléko, 50 g másloPostup: Omytého králíka prošpikujeme slaninou, osolíme, vložíme na pekáč, podlijeme vodou a vložíme do trouby, pečeme do změknutí. Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme, vložíme do vody, osolíme a vaříme doměkka. Po uvaření vodu slijeme, prolisujeme, přidáme mléko a máslo.Počet porcí: 2Doba přímé přípravy: 1 hod.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Redakce dietologie.czrevidováno dne 20.11.2008