dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Hlavní jídla jídelníček / Pečené rybí filé na zázvoru

Recept: Pečené rybí filé na zázvoru

6.12.2009

Ingredience: 240 g mražené rybí filé (z tresky), 40 ml citrónu, kousek čerstvého zázvoru, mleté nové koření, sůl olivový olej-opékání (cca 40 ml)

Postup: Každý plátek rozmraženého jemně vysušeného a osoleného filé pokapeme citrónovou šťávou. Zázvor nastrouháme, rozetřeme na filé, posypeme mletým novým kořením a opečeme na oleji po obou stranách dozlatova. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.

Počet porcí: 2

Doba přímé přípravy: 30 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 1350,7 kJ
Autor(ka) receptu: Evžena

revidováno dne 6.12.2009