dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Skopové závitky s mátou
2.10.2009
Ingredience: 180 g skopového masa, 4 lístky máty, 100 g rajčat, 4 stroužky česneku, sůl, pepř, 10 ml olejePostup: Skopové maso nakrájíme na 2 plátky, naklepeme. Z rajčat, utřeného česneku, soli, pepře a 5 g oleje připravíme směs, kterou potřeme plátky, na každý plátek dáme 2 lístky máty, zavineme, zavážeme a dáme do pekáčku s olejem a pečeme ve vyhřáté troubě za občasného podlévání. Podáváme s chlebem nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.Počet porcí: 2Doba přímé přípravy: 1,5 hod.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Evžena Janovská DiSrevidováno dne 2.10.2009