Recept: Slovenská rýže s krabími tyčinkami
7.6.2011
Slovenská rýže s krabími tyčinkami – ilustrační foto
foto: Míša
Ingredience: 150 g slovenská rýže, 15 g olej olivový, 120 g krabí tyčinky, 20 g mrkev, 20 g celer, sůl, 7 g bujon bez glutamátuPostup: V kastrolu opečeme nasucho slovenskou rýži, osolíme, přidáme bujon, nakrájené krabí tyčinky, očištěnou a na kostky nakrájenou mrkev a celer. Zalijeme vodou, tak aby bylo vše ponořené a necháme dusit. Slovenská rýže je hotová, až bude všechna voda vypařená. Nakonec do pokrmu přilijeme a zamícháme olej.Počet porcí: 2Doba přímé přípravy: 30 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Míšarevidováno dne 7.6.2011