dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Smažený řízek, brambory s máslem, rajčatový salát
2.12.2011
Ingredience: Vepřová kýta 100 g, 50 g vejce, 10 g mouka hladká, 30 g strouhanka, sůl, 20 g olej slunečnicový, 200 g brambory, máslo 20 g, rajčata 150 g, cibule 10 g, ocet, cukrPostup: Maso omyjeme, nakrájíme na plátky, obalíme v mouce, vejci a strouhance a smažíme v konvektomatu. Brambory oškrabeme, omyjeme, osolíme a dáme vařit. Uvařené brambory scedíme a omastíme máslem. Rajčata omyjeme, nakrájíme, přidáme nakrájenou cibuli, ocet a cukr.Počet porcí: 1Doba přímé přípravy: 15 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Aninkarevidováno dne 26.1.2012