Recept: Špagety po italsku
10.10.2010
Špagety po italsku – ilustrační foto
foto: Andrej
Ingredience: 220 g špagety, 10 g olej olivový, 20 g česnek, 30 g pórek, 110 g parmazán, chili koření, sůlPostup: Do vařící osolené vody dáme vařit špagety. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme očištěný a na kolečka nakrájený česnek, omytý a nakrájený pórek, chili koření, necháme chvíli dusit. Přidáme slité a doměkka uvařené těstoviny, můžeme nalít i trochu moučné vody z těstovin a promícháme, necháme vodu vypařit. Dáváme na talíř, sypeme strouhaným parmazánem.Počet porcí: 2Doba přímé přípravy: 30 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Andrejrevidováno dne 10.10.2010