dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Zadělávaná růžičková kapusta
6.12.2009
Ingredience: 500g růžičkové kapusty, sůl, 20 ml oleje 40 g hladké mouky, 200 ml polotučného mléka, muškátový květ nebo muškátový oříšek.Postup: Očištěnou růžičkovou kapustu podlijeme malým množstvím vroucí vody, osolíme a dusíme téměř doměkka. Z oleje a mouky připravíme jíšku, zředíme ji mlékem, rozšleháme, povaříme, dle potřeby zředíme vodou, přidáme kapustičky, okořeníme a dusíme doměkka.Počet porcí: 2Doba přímé přípravy: 15 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Evženarevidováno dne 6.12.2009