dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Zapečená rajčata plněná masem
6.12.2009
Ingredience: 300 g rajčat, 100 g mletého masa, 40 g housky, 50 ml mléka, sůl, pepř, tymián, bazalka, 200 g eidamu, 4 ml oleje - vymazáníPostup: U omytých rajčat seřízneme vršek a vydlabeme je. Mleté maso promícháme s nakrájenou, v mléce namočenou houskou, solí, pepřem, tymiánem, bazalkou, částí strouhaného eidamu a vnitřky vydlabaných rajčat. Dobře promícháme, naplníme rajčata a vložíme je do vymazaného pekáčku, posypeme strouhaným eidamem a zapečeme ve vyhřáté troubě.Počet porcí: 2Doba přímé přípravy: 45 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Evženarevidováno dne 6.12.2009