dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Zapékaný celer
11.4.2005
Ingredience: 400 g celer, 10 g oleje, sůl, mletý pepř, 20 g sýr Niva, 40 g nízkotučný sýr Eidam, 100 g mlékoPostup: Celer očistíme a nakrájíme na silnější plátky, popřípadě na širší nudličky. Krátce orestujeme na rozpáleném oleji, opepříme, osolíme a vložíme do zapékací misky. Eidam nastrouháme, Nivu nakrájíme, oba sýry promícháme a naředíme mlékem. Touto směsí pokryjeme připravený celer a pokrm zapečeme.Počet porcí: 4Doba přímé přípravy: půl hod.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Redakce dietologie.czrevidováno dne 18.11.2008