dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
/ Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Moučníky jídelníček / Maková bábovka

Recept: Maková bábovka

14.2.2010

Maková bábovka – ilustrační foto
foto: Evžena
Ingredience: 400 g polohrubé mouky, 200 g mletého máku, 200 g moučkového cukru, 200 ml oleje, 200 ml mléka (dle potřeby), 2 vejce (100 g), 1 prášek do pečiva, olej (vymazání), moučkový cukr (posypání)

Postup: Všechny suroviny dobře promícháme, vzniklé těsto nalijeme do vymazané formy a zvolna pečeme v předehřáté troubě. Vychladlou bábovku hojně pocukrujeme.

Počet porcí: 5

Doba přímé přípravy: 30 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 4468,9 kJ
Autor(ka) receptu: Evžena Janovská DiSrevidováno dne 14.2.2010
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: