dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
/ Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček

Polévky jídelníček

28.11.2008 14:38Polévka je pokrm, který je složen převážně z vody a dalších přísad, podle toho, o jakou polévku se jedná.

revidováno dne: 28.11.2008

Polévky
foto: redakce@dietologie.cz
Polévky mohou být z vývaru, nebo husté, zahuštěné moukou či jinou obilovinou, ale také můžeme hustotu polévky docílit tím, že do ní nastrouháme najemno brambory nebo přidáme více zeleniny. Polévky pro šetřící diety by neměly být připraveny na cibulovém základě a příslušné množství tuku přidáváme až do hotového pokrmu. Podle možností je vhodné nakonec ochutit petrželovou natí, koprem nebo najemno nasekanou cibulovou natí.revidováno dne 28.11.2008
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: