transparent
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček

Polévky jídelníček

28.11.2008 14:38Polévka je pokrm, který je složen převážně z vody a dalších přísad, podle toho, o jakou polévku se jedná.

revidováno dne: 28.11.2008

Polévky

Polévky
foto: redakce@dietologie.cz

Polévky mohou být z vývaru, nebo husté, zahuštěné moukou či jinou obilovinou, ale také můžeme hustotu polévky docílit tím, že do ní nastrouháme najemno brambory nebo přidáme více zeleniny. Polévky pro šetřící diety by neměly být připraveny na cibulovém základě a příslušné množství tuku přidáváme až do hotového pokrmu. Podle možností je vhodné nakonec ochutit petrželovou natí, koprem nebo najemno nasekanou cibulovou natí.

revidováno dne 28.11.2008

Redukční jídelníček

Zařazení článku:
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček
Předchozí / další články ve stejné kategorii:
 dalšíHlavní jídla jídelníček Dietní i nedietní recepty – jídelníčekDietní i nedietní recepty – jídelníček
Reklama

Mohlo by Vás zajímat:

Kolik denně příjímat bílkovin tuku sacharidů (poradna)
Dietní recepty na hubnutí (poradna)
Kdy naposledy by se mělo jíst (poradna)

Diety / Seznam a popis diet .. čísla diet Výživa / Směry ve výživě, zdravá výživa... Teorie / Bílkoviny, tuky, sacharidy... Dietologická poradna / Nutriční poradna Dietní recepty / Dietní i nedietní recepty s kJ Dieta jídelníček na míru / Jídelníčky na dietu ~ Bezlepkové potraviny / BLP výrobky Výživový poradce Praha / nutriční poradna
  Prohledat náš web:         

©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk

Neaktivni
Chat s nutriční terapeutkou (výživovým poradcem)
Přezdívka:
Dotaz: