dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Polévka z droždovými nočky
2.10.2009
Ingredience: 20 g mrkev, 20 g celer, 20 g petržel, 10 g droždí, 50 g vejce, 10 g strouhanka, sůl, podravka light bez glutamátu, pažitkaPostup: Do vody dáme vařit omytou a jemně nakrájenou kořenovou zeleninu, osolíme, přidáme podravku light bez glutamátu a vaříme. Mezitím v hrníčku rozklepneme vejce, přidáme rozdrobené droždí, strouhanku a jemně nasekanou pažitku, promícháme, utvoříme řídší těsto, které přes vidličku kapeme do polévky a necháme zavařit.Počet porcí: 2Doba přímé přípravy: 45 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Evžena Janovská DiSrevidováno dne 2.10.2009