dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
/ Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček / Pórková polévka

Recept: Pórková polévka

16.1.2010

Ingredience: 200 g pórku, 100 g brambor, sůl, 50 g pohankové krupice, česnek (dle potřeby), pepř

Postup: Pórek nakrájený na kolečka a brambory na kostičky vložíme do osolené vody a přivedeme k varu. Poté přidáme pohankovou krupici a uvaříme doměkka. Nakonec přidáme rozetřený česnek a pepř a krátce povaříme.

Počet porcí: 2

Doba přímé přípravy: 15 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 467,6 kJ
Autor(ka) receptu: Evženarevidováno dne 16.1.2010
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: