dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
/ Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček / Slepičí polévka

Recept: Slepičí polévka

29.1.2009

Slepičí polévka – ilustrační foto
foto: Hynek
Ingredience: 700 g slepice, 50 g mrkev, 50 g celer, 50 g petržel, 50 g cibule, 10 g kuřecí masox, 40 g vlasové těstoviny, sůl, nové koření

Postup: Do tlakového hrnce nalejeme studenou vodu, do ní vložíme omytou slepici, ostrouhanou kořenovou zeleninu, oloupanou celou cibuli, osolíme, přidáme masox a nové koření. Vše vaříme do změknutí. Slepici vyjmeme, maso obereme, a vložíme zpět do polévky. Ke konci vaření zavaříme do polévky vlasové nudle a podáváme.

Počet porcí: 5

Doba přímé přípravy: 45 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 943,5 kJ
Autor(ka) receptu: Hynekrevidováno dne 29.1.2009
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: