Recept: Slepičí polévka
29.1.2009
Slepičí polévka – ilustrační foto
foto: Hynek
Ingredience: 700 g slepice, 50 g mrkev, 50 g celer, 50 g petržel, 50 g cibule, 10 g kuřecí masox, 40 g vlasové těstoviny, sůl, nové kořeníPostup: Do tlakového hrnce nalejeme studenou vodu, do ní vložíme omytou slepici, ostrouhanou kořenovou zeleninu, oloupanou celou cibuli, osolíme, přidáme masox a nové koření. Vše vaříme do změknutí. Slepici vyjmeme, maso obereme, a vložíme zpět do polévky. Ke konci vaření zavaříme do polévky vlasové nudle a podáváme.Počet porcí: 5Doba přímé přípravy: 45 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Hynekrevidováno dne 29.1.2009