transparent
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček / Slepičí polévka

Recept: Slepičí polévka

29.1.2009

Slepičí polévka

Slepičí polévka – ilustrační foto
foto: Hynek

Ingredience: 700 g slepice, 50 g mrkev, 50 g celer, 50 g petržel, 50 g cibule, 10 g kuřecí masox, 40 g vlasové těstoviny, sůl, nové koření

Postup: Do tlakového hrnce nalejeme studenou vodu, do ní vložíme omytou slepici, ostrouhanou kořenovou zeleninu, oloupanou celou cibuli, osolíme, přidáme masox a nové koření. Vše vaříme do změknutí. Slepici vyjmeme, maso obereme, a vložíme zpět do polévky. Ke konci vaření zavaříme do polévky vlasové nudle a podáváme.

Počet porcí: 5

Doba přímé přípravy: 45 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 943,5 kJ
Autor(ka) receptu: Hynek

revidováno dne 29.1.2009



Zařazení článku:
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček / Slepičí polévka
Předchozí / další články ve stejné kategorii:
předchozíPórková polévka s bramborem dalšíChřestová polévka Polévky jídelníčekPolévky jídelníček
Reklama

Mohlo by Vás zajímat:

Kolik denně příjímat bílkovin tuku sacharidů (poradna)
Dietní recepty na hubnutí (poradna)
Kdy naposledy by se mělo jíst (poradna)

Diety / Seznam a popis diet .. čísla diet Výživa / Směry ve výživě, zdravá výživa... Teorie / Bílkoviny, tuky, sacharidy... Dietologická poradna / Nutriční poradna Dietní recepty / Dietní i nedietní recepty s kJ Dieta jídelníček na míru / Jídelníčky na dietu ~ Bezlepkové potraviny / BLP výrobky Výživový poradce Praha / nutriční poradna
  Prohledat náš web:         

©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk

Neaktivni
Chat s nutriční terapeutkou (výživovým poradcem)
Přezdívka:
Dotaz: