dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Okurková omáčka
6.12.2009
Ingredience: 60 g cibule, 20 g oleje, 50 g mrkve, zrna nového koření, 40 g hladké mouky, 100 g kyselých okurek, sůl, cukr (dle potřeby)Postup: Oloupanou a na kostičky nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme očištěnou, nastrouhanou mrkev a zrna nového koření. Zaprášíme moukou, zalijeme teplou vodou a povaříme 20 minut, přidáme na kousky nakrájené kyselé okurky, ochutíme solí a cukrem dle potřeby.Počet porcí: 2Doba přímé přípravy: 30 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Evženarevidováno dne 6.12.2009