transparent
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Pomazánky a omáčky / Okurková omáčka

Recept: Okurková omáčka

6.12.2009

Ingredience: 60 g cibule, 20 g oleje, 50 g mrkve, zrna nového koření, 40 g hladké mouky, 100 g kyselých okurek, sůl, cukr (dle potřeby)

Postup: Oloupanou a na kostičky nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme očištěnou, nastrouhanou mrkev a zrna nového koření. Zaprášíme moukou, zalijeme teplou vodou a povaříme 20 minut, přidáme na kousky nakrájené kyselé okurky, ochutíme solí a cukrem dle potřeby.

Počet porcí: 2

Doba přímé přípravy: 30 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 855,0 kJ
Autor(ka) receptu: Evžena

revidováno dne 6.12.2009



Zařazení článku:
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Pomazánky a omáčky / Okurková omáčka
Předchozí / další články ve stejné kategorii:
předchozíRajská omáčka dalšíRybí pomazánka Pomazánky a omáčkyPomazánky a omáčky
Reklama

Mohlo by Vás zajímat:

Kolik denně příjímat bílkovin tuku sacharidů (poradna)
Dietní recepty na hubnutí (poradna)
Kdy naposledy by se mělo jíst (poradna)

Diety / Seznam a popis diet .. čísla diet Výživa / Směry ve výživě, zdravá výživa... Teorie / Bílkoviny, tuky, sacharidy... Dietologická poradna / Nutriční poradna Dietní recepty / Dietní i nedietní recepty s kJ Dieta jídelníček na míru / Jídelníčky na dietu ~ Bezlepkové potraviny / BLP výrobky Výživový poradce Praha / nutriční poradna
  Prohledat náš web:         

©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk

Neaktivni
Chat s nutriční terapeutkou (výživovým poradcem)
Přezdívka:
Dotaz: