dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
/ Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Pomazánky a omáčky / Rajská omáčka

Recept: Rajská omáčka

12.10.2009

Rajská omáčka – ilustrační foto
foto: Jana J.
Ingredience: 40 g hladké mouky, 40 g rajského protlaku, 10 g cukru, sůl, bazalka, 10 g másla

Postup: Mouku opražíme nasucho, rozmícháme s vodou, přidáme rajský protlak a za občasného míchání dobře povaříme. Nakonec přidáme cukr, sůl, bazalku a máslo. Podáváme s těstovinami, rýží.

Počet porcí: 2

Doba přímé přípravy: 30 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 618,8 kJ
Autor(ka) receptu: Jana J.revidováno dne 12.10.2009
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: