Recept: Bramborová kaše s mrkví a pórkem
7.9.2010
Bramborová kaše s mrkví a pórkem – ilustrační foto
foto: Agáta
Ingredience: 800 g brambory, 200 g mrkev, 50 g pórek, 40 g máslo, 100 ml mléko sůl, libečekPostup: Brambory očistíme, omyjeme, nakrájíme na menší kousky. Mrkev očistíme, omyjeme, nakrájíme na tenká kolečka. Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Brambory a zeleninu dáme do jednoho hrnce s osolenou vodou a vaříme doměkka. Jakmile je vše měkké, vodu slijeme, přidáme máslo a mléko a uděláme kaši. Můžeme použít i mixér. Nakonec posypeme libečkem.Počet porcí: 4Doba přímé přípravy: 15 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Agátarevidováno dne 7.9.2010