dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
/ Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Přílohy jídelníček / Bramborový knedlík

Recept: Bramborový knedlík

9.4.2005

Bramborový knedlík – ilustrační foto
foto: redakce@dietologie.cz
Ingredience: 500 g brambor, 250 g hrubé mouky, 1 vejce, sůl

Postup: Brambory uvařené ve slupce oloupeme, odvážíme a nastrouháme. Doplníme hrubou moukou, sůl, vejce a vypracujeme těsto. Z těsta vytvoříme 2 válečky, a uvaříme

Počet porcí: 3

Doba přímé přípravy: 30 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 1859,3 kJ
Autor(ka) receptu: Redakce dietologie.czrevidováno dne 18.11.2008
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: