dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
/ Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Přílohy jídelníček

Přílohy jídelníček

28.11.2008 14:41Vařené brambory, rýže, těstoviny patří u nás k nejpoužívanějším přílohám k pokrmům.

revidováno dne: 28.11.2008

Bramborový knedlík
foto: redakce@dietologie.cz
Vařené brambory, rýže, těstoviny patří u nás k nejpoužívanějším přílohám k pokrmům. Uvedené vařené přílohy se nejvíce podávají u většiny diet, i u té nejpřísnější diety pankreatické nebo diety s přísným omezením tuku se tyto přílohy v prvních dnech onemocnění zařazují do jídelního lístku. Dalšími chutnými přílohami jsou kynuté knedlíky, bramborové knedlíky, noky moučné, tvarohové, krupičné nebo u nás méně známé italské gnoochi.revidováno dne 28.11.2008
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: