dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Balkánský salát
6.12.2009
Ingredience: 100 g paprik, 100 g rajčat, 50 g cibule, 50 g salátových okurek, petrželka, sůl, pepř, ocet, 20 ml oleje, 50 g eidamu, 150 g celozrnné pečivoPostup: Papriky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme jadérek, opečeme na suché pánvi a oloupeme cibuli a ostatní zeleninu nakrájíme na jemno smícháme s olejem, octem a kořením. Dáme do misek a sypeme strouhaným eidamem. Podáváme s celozrnným pečivem.Počet porcí: 2Doba přímé přípravy: 20 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Evženarevidováno dne 6.12.2009