dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Salát rybí
2.7.2005
Ingredience: 100 g mrkev, 200 g jablek, 160 g upečeného filé, sůl, 20 g olej, citrónová šťáva, 1 nízkotučný bílý jogurt, hlávkový salátPostup: Očištěnou mrkev jemně nastrouháme, jablka omyjeme, odstraníme jadřince, a dužinu hrubě nastrouháme. Filé rozmačkáme vidličkou, odstraníme kosti a osolíme. Všechny suroviny pak zakapeme citrónovou šťávou, zalijeme jogurtem naředěným olejem a salát promícháme. Necháme uležet v chladu a podáváme vychlazené. Podle chuti lze okořenit i špetkou mletého pepřePočet porcí: 4Doba přímé přípravy: 20 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Redakce dietologie.czrevidováno dne 18.11.2008