transparent
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Saláty jídelníček / Salát rybí

Recept: Salát rybí

2.7.2005

Ingredience: 100 g mrkev, 200 g jablek, 160 g upečeného filé, sůl, 20 g olej, citrónová šťáva, 1 nízkotučný bílý jogurt, hlávkový salát

Postup: Očištěnou mrkev jemně nastrouháme, jablka omyjeme, odstraníme jadřince, a dužinu hrubě nastrouháme. Filé rozmačkáme vidličkou, odstraníme kosti a osolíme. Všechny suroviny pak zakapeme citrónovou šťávou, zalijeme jogurtem naředěným olejem a salát promícháme. Necháme uležet v chladu a podáváme vychlazené. Podle chuti lze okořenit i špetkou mletého pepře

Počet porcí: 4

Doba přímé přípravy: 20 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 538,0 kJ
Autor(ka) receptu: Redakce dietologie.cz

revidováno dne 18.11.2008



Zařazení článku:
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Saláty jídelníček / Salát rybí
Předchozí / další články ve stejné kategorii:
předchozíBrokolicový salát dalšíCelerový salát Saláty jídelníčekSaláty jídelníček
Reklama

Mohlo by Vás zajímat:

Kolik denně příjímat bílkovin tuku sacharidů (poradna)
Dietní recepty na hubnutí (poradna)
Kdy naposledy by se mělo jíst (poradna)

Diety / Seznam a popis diet .. čísla diet Výživa / Směry ve výživě, zdravá výživa... Teorie / Bílkoviny, tuky, sacharidy... Dietologická poradna / Nutriční poradna Dietní recepty / Dietní i nedietní recepty s kJ Dieta jídelníček na míru / Jídelníčky na dietu ~ Bezlepkové potraviny / BLP výrobky Výživový poradce Praha / nutriční poradna
  Prohledat náš web:         

©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk

Neaktivni
Chat s nutriční terapeutkou (výživovým poradcem)
Přezdívka:
Dotaz: