dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|TiskRecept: Zelný salát
2.7.2005
Ingredience: 120 g červeného zelí, 120 g bílého zelí, 20 g cibule, 20 g sterilované kapie, sůl, 20 g oleje, citron, pepřPostup: Očištěné zelí nakrouháme, osolíme, promneme a necháme v nádobě zakryté pokličkou v chladu uležet. K takto připravenému zelí pak přidáme na proužky nakrájenou kapii, drobně nasekanou cibuli a všechno promícháme se zálivkou zhotovenou z oleje, citrónové šťávy a pepře. Salát necháme znovu krátce uležet v chladu.Počet porcí: 4Doba přímé přípravy: 30 min.Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)Autor(ka) receptu: Redakce dietologie.czrevidováno dne 18.11.2008